BOK Den Haag

Reserveer een training

Trainingen

Geen: valse beloftes en schreeuwende instructeurs, maar wel: reële persoonlijke doelstellingen, professionele instructeurs en resultaten. Om je spieren te blijven prikkelen is een gevarieerd en uitdagend trainingsprogramma van essentieel belang. Het trainingsaanbod van BOK voldoet aan die behoefte! Onze trainingsmethodes zijn gericht op het veilig verleggen van grenzen. Bij BOK leer jij hoe je op een verantwoordelijke manier jouw persoonlijke sportdoelen kan behalen.

We bieden uitstekende trainingsfaciliteiten die je helpen bij het voorbereiden van een Obstacle run zoals de MudMaster, Spartan Run of Strong Viking. Wil je op het gebied van de OCR of Survival run sport je technieken trainen? Bij BOK is dit optimaal mogelijk doordat we een compacte en overdekte trainingslocatie hebben. Dus kan je volledig concentreren op de technieken die je wilt trainen.

Wil je de verschillende technieken combineren met je loopconditie? Dan kan je gebruik maken van de ruimte rond de 400 m ijsbaan of loopvormen toepassen op de tribunes. Woon je in de regio Den Haag, dan is er geen reden meer om niet voorbereid te verschijnen aan jouw obstacle- of survival run.

Is OCR of survival run niet jouw sport? Geen probleem! Bij BOK geven we verschillende  functionele trainingen, zoals bootcamp of TRX trainingen, waar we werken aan jouw fitheid. Met een uitgebreid scala van materialen en oefeningen bieden wij leuke, gevarieerde trainingen aan waar je intensief mee aan de slag kan. Beoefen jij al een sport maar ben jij bang voor blessures? Dan kan TRX de oplossing voor je zijn!

Groep of Individueel

Jij kan kiezen om je in te schrijven in een van de verschillende groepstrainingen of juist vrij te komen trainen. Ook small group of personal training is mogelijk bij BOK. Wil je dit regelen? Dan kun je contact opnemen met info@bok-denhaag.nl.

Sport specifieke trainingen

Wil je als atleet of als team werken aan je core stability, snelheid, kracht speciaal afgestemd op jouw sport? Maak dan een afspraak. Door onze unieke locatie kunnen we door een mix van bootcamp trainingen, obstacle run facetten en TRX trainingen voor jouw een programma ontwikkelen waardoor je voordeel hebt in jouw sport.