BOK Den Haag
Terug

Obstacle run Training (OCR)

Mudmaster, Ninja Warrior, Spartan Race en Strong Viking zijn verschillende runs waar je tegenwoordig aan kunt deelnemen of naar kunt kijken op TV.  Ook wel OCR (Obstacle run) genoemd.

Reserveer obstacle/survival run

Ben jij een ervaren sporter of wil je in de toekomst deelnemen aan een van bovengenoemde obstacle runs dan kan je bij BOK uitstekend terecht. In ons trainingscentrum kan je veel van de technieken trainen die gebruikt worden in de obstacle runs. Dit gecombineerd met loopoefeningen is dit de perfecte voorbereiding voor jouw obstacle run. Ben je gevorderd of beginner dat maakt bij ons niet uit. We hebben drie niveaus ingedeeld in ons trainingsschema waar iedereen op zijn eigen niveau en behoefte kan trainen.

Basic training: tijdens deze OCR training beginnen we bij het begin. Dat wil zeggen dat we veel aandacht besteden aan de verschillende OCR technieken en dit stap voor stap combineren met het conditionele aspect van de OCR sport. Denk je dat de OCR sport iets voor jou is maar heb je een tijd minder gesport en heb je geen ervaring met de verschillende OCR technieken dan is de Basic training ideaal voor je.

Work out: heb je al een sport ervaring en een basisconditie en wil je kennismaken met de OCR sport of wil je technieken verbeteren dan is deze training ideaal. Hier ga je gelijk stevig aan de slag onder begeleiding van onze trainer. Verschillende bootcamp materialen worden gebruikt in combinatie met de obstacles waarin je werkt aan je technieken. Iedere training staat er een techniek centraal. Work out de ideale mix om zowel conditie als techniek te verbeteren.

Jam Sessie:  kort samengevat: deze OCR training is knallen. De trainer voorziet jullie van een training die jullie moeten afwerken. Tijdens de training coached de trainer jullie en kan je terecht voor vragen. Obstacle, Bootcamp materialen en oefeningen worden gebruikt om jullie te pushen. Wil je hard en intensief trainen dan moet naar de Jam Sessie komen.

Voordelen obstacle training

  • Zeer gevarieerd: verschillende trainingsaspecten komen aan bod
  • Ideaal te combineren met het deelnemen aan verschillende runs
  • Intensiteit en oefeningen aangepast aan het niveau

Duur

1 uur

Waar

Verschillende settings

Let op!
Bijna alle trainingen vinden plaats naast de 400 meter ijsbaan van de Uithof. De temperatuur binnen is gelijk aan de temperatuur van buiten.