BOK Den Haag

Teambuilding voor bedrijven en groepen

Gaat het om een klein of een groot bedrijf! Iedere afdeling/team heeft af en toe de behoefte om met elkaar te sparren over de gang van zaken.

Hierbij kunnen wij als BOK u bij helpen. Wij hebben een prachtig overdekte obstacle park waar wij een uitdagend en gevarieerd programma neerzetten. Het programma is een mix van samenwerkingsopdrachten op en naast de verschillende obstacles. Het is een boeiende mix van expeditie Robinson elementen gecombineerd met facetten uit de obstacle run sport. De trainers nemen de groep mee op sleeptouw en leggen stap voor stap uit wat doelstelling is van de verschillende onderdelen.

Zit jij in een hockey of voetbal team en wil je met je team leren nog beter samen te werken? Kom dan een bootcamp training volgen bij BOK. Door deel te nemen aan de bootcamp trainingen verbeter je je algemene conditie, spierkracht en coördinatie. Deze factoren zijn de basis om in jouw sport goed te kunnen presteren, de kans op blessures te verminderen en de band met je team nog beter te maken. Wordt een echt bootcamp team bij BOK Bootcamp Den Haag.

Teambuilding in een uitdagende omgeving

Het teambuilding uitje bestaat uit:

  • warming up: deze is noodzakelijk ter voorkoming van blessures en dient als kennismaking met de trainer.
  • het hoofdprogramma: nu gaan de teams aan de slag met de opdrachten. Tijdens de opdrachten is het belangrijk om als team goed de taken te verdelen, te blijven communiceren en elkaar te coachen.
  • afsluiting: tijdens de afsluiting kunnen de deelnemers individueel helemaal los en hun eigen vaardigheden testen op de obstacles.

De duur van het programma wordt aangepast aan uw wensen. Wil je een korte power break of een uitgebreide teamsessie? Een ontbijt, lunch of diner twijfel niet en neem contact met ons op.

De teambuilding is een mix van actieve en minder actieve onderdelen en vindt plaats naast de overdekte 400m ijsbaan van de Uithof. Dus het kledingadvies is:

  • lange broek
  • bovenlichaam kleding aanpassen aan de buiten temperatuur. Meerdere lagen is verstandig
  • sportschoenen

 

De Uithof: De locatie voor uw bedrijfsuitje

De Uithof is de locatie waar je met je bedrijf perfect terecht kunt voor je teambuilding programma of bedrijfsuitje. In samenwerking met de Uithof kunnen wij van lunch tot diner regelen inclusief vergaderzalen. In samenwerking met Evorsa kunnen wij voor grote groepen het programma uitbreiden met andere activiteiten zoals curling of boogschieten of tokkelen over een 80 meter lange baan.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.