BOK Den Haag

Wie zijn wij?

BOK is hét indoor trainingscentrum in Den Haag gespecialiseerd in bootcamp en obstacle run training. Onze trainers verstaan hun vak als geen ander, hun doel is jou helpen het beste uit jezelf te halen! Wij bieden een groot aanbod van trainingen op maat voor jong en oud zowel beginners als gevorderden. Bij ons train je altijd op je eigen niveau en dit kan alleen of in een groep. Wij bieden Bootcamp, Obstacle, personal en TRX training en HYROX work outs aan. Ook kan je met je team een bootcamp les komen volgen of een aparte training boeken. Wij helpen je met veel plezier jouw sportdoelen te behalen, maar maken ook van een dagje uit een onvergetelijke, uitdagende en sportieve ervaring! 
 
Bootcamp & Obstacle Klub maakt onderdeel uit van het evenementenbureau Evorsa dat al zestien jaar sportieve activiteiten organiseert in de regio Den Haag. Op de site van Evorsa biedt BOK ook groepsevenementen aan zoals teambuilding en kinderfeestjes.

Missie

Onze missie is het bieden van persoonlijke trainingen die zowel efficiënt als effectief zijn. Door professionele begeleiding en de juiste trainingstechnieken leren wij onze klanten hoe ze blessures kunnen voorkomen. Op deze manier blijft sporten leuk en behaal je goede sportresultaten.

Werkwijze

Geen: valse beloftes en schreeuwende instructeurs, maar wel: reële persoonlijke doelstellingen, professionele instructeurs en resultaten. Om je spieren te blijven prikkelen is een gevarieerd en uitdagend trainingsprogramma van essentieel belang. Het trainingsaanbod van BOK voldoet aan die behoefte! Onze trainingsmethodes zijn gericht op het veilig verleggen van grenzen. Bij BOK leer jij hoe je op een verantwoordelijke manier jouw persoonlijke sportdoelen kan behalen. Hier kan bijvoorbeeld TRX goed bij helpen.

We bieden uitstekende trainingsfaciliteiten die je helpen bij het voorbereiden van een run, maar ook zijn de trainingen ideaal voor iedereen die op een leuke manier fit wilt blijven. Voor sporters en atleten, zowel jong als oud, die tijdens de zomer- of winterstop in shape willen blijven, werken wij tevens met persoonlijke programma's. Zit jij een een voetbalteam of een hockeyteam? Dan kan je natuurlijk ook een aparte training boeken bij ons! Wij geloven dat het belangrijk is om te kijken naar het individu, ongeacht de gewenste trainingsvorm, want met een passend trainingsprogramma is trainen uitdagend en verantwoord.   

 • Kristoff van den Broeck

  Kristoff van den Broeck

  Als oud topsporter ben ik instaat om atleten de juiste begeleiding te bieden en ze te pushen naar een hoger niveau. Ik begrijp hoe pittig het kan zijn om je trainingsdoelen te realiseren, maar samen maken we een reëel plan!

 • Robin Pot

  Robin Pot

  Robin heeft de opleiding Sportkunde gevolgd en is nu werkzaam bij BOK als een van onze enthousiaste trainers. Robin: ''Ik ben jouw eigen motivator, inspirator, voeding coach en personal trainer in één.''

 • Tim de Wildt

  Tim de Wildt

  Tim liep in totaal 106 obstacle runs! Hij kan je als geen ander alle in's en out's leren van het lopen van een run.

Je kan een keuze maken uit de volgende trainingsvormen

Wordt op tijd fit en reserveer nu snel één van onze unieke trainingen bij BOK Den Haag.

Reserveren