BOK Den Haag

 

LET OP: De kindertrainingen worden tijdelijk niet gegeven. 

 

BOK kindertrainingen 

De BOK kindertraining biedt kinderen de mogelijkheid om op een leuke en uitdagende manier te bewegen. Ben jij als ouder op zoek naar een manier om je kind aan het bewegen te krijgen of wil je juist je kind extra begeleiden om te verbeteren in zijn sport. Voor beide doeleinden kan je terecht bij BOK.

De trainingen zijn gebaseerd op de basis van de survivalsport en obstacle run gecombineerd met verschillende vormen van functioneel trainen. Door veel te werken met eigen lichaamsgewicht, complexe bewegingsvormen en verschillende loopvormen worden tijdens de trainingen de vijf grondmotorische eigenschappen ontwikkeld.  

  • kracht
  • lenigheid
  • coördinatie
  • uithoudingsvermogen
  • snelheid

Ouder en kind trainingen

Wil jij samen met je kind deelnemen aan een survival run of je inschrijven voor een familie run dan is het belangrijk om je kind de juiste voorbereiding te laten doen. Hierdoor voorkom je de kans op blessures en heeft je kind een grotere succesbeleving tijdens de run. Dit omdat de kans dat hij/zij meer kans heeft om de verschillende obstacles te trotseren.

Sport Specifiek trainen  

Voor kinderen die een favoriete sport hebben is het goed om naast deze sport op een andere manier te bewegen/sporten. Steeds meer ziet men terug dat atleten die in hun jeugd op brede manier hebben leren bewegen, hier baat bij hebben bij hun favoriete sport. Dit omdat de spieren op verschillende manieren geprikkeld worden, motorisch jonge atleten gepushed worden om anders te bewegen en het voorkomt eenzijdige belasting waardoor de kans op blessures verkleind wordt. Vergeet niet dat de leeftijd van 11 tot 16 jaar het meest cruciaal is op het gebied van blessures bij jonge atleten.  

Wil jij een sportspecifieke training voor je kind of team organiseren ter voorbereiding van het seizoen of tijdens het jaar ter aanvulling van de standaard trainingen neem dan contact met ons op. Wij maken graag een programma voor je. Je kan je ook aansluiten bij de speciale kindertrainingen.

Kosten

We werken met een een 10-rittenkaart. Hierdoor heb je de vrijheid om te bepalen wanneer je wilt trainen. Let op: reserveren is noodzakelijk om de trainingen goed te kunnen organiseren!

10-rittenkaart: € 75 (kaart is persoonsgebonden)

Duur: 60 min

Voor de tarieven voor Personal Training of Small Group training kan je contact opnemen met ons via info@bok-denhaag.nl of bel 070 - 392 75 76.