BOK Den Haag

De BOK trainingen voor kinderen                   

Elke dinsdag, woensdag, zaterdag en zondagochtend samen rennen, springen, klauteren en samenwerken met andere kinderen. In de BOK kan je op een leuke en uitdagende manier bewegen en je eigen grenzen verleggen.

Coronaproof!

Ook in deze coronatijd kunnen de trainingen doorgaan doordat wij passende maatregelen hebben genomen. Zo kunnen wij op een veilige manier blijven sporten! Zo vinden deze trainingen tijdelijk in de buitenlucht plaats op ons privé terrein naast de Uithof. Hier hebben wij een aantal obstakels geplaatst zodat we kunnen blijven oefenen! Daarnaast worden uiteraard alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Waarom bij BOK Den Haag?

De trainingen zijn gebaseerd op de basis van de survivalsport en obstacle run gecombineerd met verschillende vormen van functioneel trainen. Door veel te werken met eigen lichaamsgewicht, complexe bewegingsvormen en verschillende loopvormen worden tijdens de trainingen de vijf grond motorische eigenschappen ontwikkeld. Dit zijn: 

  • -        Kracht
  • -        Lenigheid
  • -        Coördinatie
  • -        Uithoudingsvermogen
  • -        Snelheid

Naast het ontwikkelen van deze eigenschappen staat plezier natuurlijk ook centraal! Spelenderwijs wordt er aan deze punten gewerkt.

De voordelen van het trainen met complexe trainingsvormen

Het is aangetoond dat het trainen van complexe bewegingsvormen rechtstreeks invloed heeft op het functioneren van de hersenen. Bij de survival run / obstacle sport worden de kinderen constant uitgedaagd om obstakels te overwinnen. Hierdoor moeten het lichaam en de hersenen steeds samenwerken om oplossingen te zoeken, dit zorgt ervoor dat tijdens de trainingen lichaam en geest wordt getriggerd.

Kosten

KIDS – 1 x trainen € 9,00

KIDS - 10 x trainen (9 + 1 gratis) € € 81,00

KIDS - 20 x trainen (17 + 3 gratis) € 153,00

KIDS - 1 x per week trainen € 19,50

KIDS - Onbeperkt trainen € 29,50

De rittenkaarten zijn NIET persoonsgebonden!

Er mogen meerdere personen op dezelfde rittenkaart op hetzelfde moment!

Schema

Dinsdag 15:00 - 16:00, 16:15 - 17:15

Woensdag 15:45 - 16:45

Vrijdag 15:00 - 16:00, 16:15 - 17:15 

Zaterdag 11:15 - 12:15, 12:30 - 13:30 

Reserveer nu