BOK Den Haag
Terug

TRX training?
Deze Suspension training is ontwikkeld door de Navy Seals. Wat ooit begonnen is met twee touwen die men tijdens de missie ophing om mee te trainen is uitgegroeid tot een van de beste total body work outs. Juist daarom past de TRX training binnen het concept van BOK.

Reserveer trx training

Bij een TRX training train je nooit één spiergroep. Bij elke spiergroep die je traint heb je je core nodig om je stabiliteit te bewaren tijdens de oefeningen. Deze combinatie is voor de beginnende TRX gebruiker de grootste uitdaging.

 

Voor wie is TRX training?
Het klinkt cliché, maar het is echt voor iedereen. Je core stability en de getraindheid van je stabiliteitsspieren bepaald mede hoe sterk je bent. Ervaren sporters die steeds zwaarder willen trainen doen er slim aan om tijd te besteden aan de training van hun core. Het hebben van een stabiele core zorgt ervoor dat je tijdens zware oefeningen krachtiger bent en minder kans hebt op blessures.

Dit geldt o.a. voor krachtsporters, voetballers, schaatsers, hardlopers en obstacle runners.

Voor beginnende sporters is het essentieel om aandacht te besteden aan het trainen van je core, dit geeft je de basis om progressie te maken en blessures te voorkomen. Het is het fundament waar je op kan bouwen.

 

Waarom TRX training bij BOK
Bij BOK staan we voor effectieve total body work outs. Tijdens al onze trainingen is dit de rode lijdraad. Daarom is de TRX een mooie aanvulling op de Bootcamp en Obstacle trainingen, vaak gebruiken we de TRX ook bij onze andere trainingen. Waarom een TRX training boeken?

  • Zorgt voor een snelle en effectieve total-body work-out
  • Helpt een rock-solid core op te bouwen
  • Verhoogd spieruithoudingsvermogen
  • Is nuttig voor mensen van alle trainings niveau‘s (van topsporters tot senioren)
  • Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines en stimuleert het de samenwerking van spieren in het hele lichaam.

Duur

1 uur

Waar

TRX rack

Let op!
Alle trainingen vinden plaats naast de 400 meter ijsbaan van de Uithof. De temperatuur binnen is gelijk aan de temperatuur van buiten.