BOK Den Haag

Vergader of Power break

Wil jij met je collega’s of relaties een gave teambuilding activiteit organiseren of tijdens een zakelijke training een Power Break inlassen? Dan ben je bij BOK aan het juiste adres.

Kies je uit een Obstacle run training of een bootcamp challenge? Een ding is zeker; na de work out zijn de deelnemers klaar om fit en gemotiveerd deel te nemen aan jouw training / vergadering.

Samen met jou gaan we kijken wat de doelstelling is van de activiteit/Power Break. Daarna stellen we samen een training op maat. De inhoud van de training is afhankelijk van de:

  • Doelstelling: moet het een groepservaring zijn met de daarbij horende opdrachten of moeten de deelnemers juist lekker ongedwongen sporten en met elkaar genieten
  • De duur van de training: wil je een korte vergader break waarna de deelnemers weer lekker aan de slag moeten of wil je training / vergadering op een leuke en uitdagende manier afsluiten
  • Het niveau van de groep. Indien nodig kunnen we differentiëren zodat iedereen op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt.

Voorbereiden voor een Evenement

Er is niets zo slecht als onvoorbereid een fysieke uitdaging aan te gaan. Er zijn steeds meer bedrijven waar de collega’s of relaties die als groep zich inschrijven voor een obstacle race zoals de Mudmaster, Spartan Race, Strong Viking Race, Ultimate Warrior, Strongman run of de strongsisterrun. Vaak ontbreekt het aan de juiste voorbereiding waardoor de gave ervaring een nare herinnering wordt. Dit is niet nodig. Wij van BOK gaan met jullie een plan ontwikkelen dat jullie groep voorbereid op jullie run. Tijdens het opstellen van het plan houden we rekening met de:

  • Doelstelling
  • Het beginniveau van de deelnemers
  • De tijdspanne van de voorbereiding
  • Frequentie van trainen

Tijdens de trainingen laten we de verschillende onderdelen van de obstacle run terugkomen: looptechniek, verschillende touwtechnieken zoals de schippersslag, apenhang en verschillende onderdelen als de Monkeybars, de ringen, Quarterpipes. Dit combineren we met trainingsvormen waarbij we ook gelijk werken aan jullie conditie.

Wil jij een van bovengenoemde programma’s gaan organiseren voor jouw groep. Dan kunnen wij buiten het vermelde schema om, op het door jou gekozen tijd en data een programma samenstellen. De prijs is afhankelijk van

  • Aantal keren
  • Aantal deelnemers
  • Duur per training

Wil je reserveren of heb je vragen neem dan contact met ons op via info@bok-denhaag.nl of bel: 070 - 392 79 45