BOK Den Haag
Terug

Obstacle Run kinderfeestje in Den Haag

Je hebt vast al weleens gehoord van MudMaster of Ninja Warrior, Spartan Warrior gekeken op tv, of een van je vriendjes heeft al deelgenomen aan een family Run of een Survivalrun. Vind je het stoer en gaaf om dit ook eens te doen? Dan is het Obstacle kinderfeestje jouw feestje. Tijdens jouw kinderfeestjes leer je een aantal trucs en technieken die je kan toepassen bij de verschillende obstacle runs.

In Zone 2 van BOK vindt het kinderfeestje Obstacle run plaats. Eerst begint de trainer met een goede warming up. Wanneer jullie lekker warm zijn begint de training. Tijdens de Obstacle run training leer je verschillende technieken zoals de schippersslag, Netrol en de tarzan slinger. Als je hard traint en de Tarzan slinger goed oefent dan kan/mag je deze vanaf de container doen. De volgende obstacles / hindernissen moeten jullie overwinnen: Container klim, Tarzan Zwaai, Daknet, Walls/ schuine muur / Marine table. 

Als je goed geoefend hebt zien we de trucs en technieken die je geleerd hebt terug tijdens het afleggen van het obstacle parcours.

Kinderfeestje speciaal voor jou

Het obstacle kinderfeestje wordt in Zone 2 georganiseerd. Deze Zone is volledig voor jou en je vrienden. Één uur lang staat te trainer voor jullie klaar om jullie te helpen.

Kledingadvies

Lange trainingsbroek of legging, lange sokken. Bovenlichaam kleding aanpassen aan de buitentemperatuur.

Obstacle Run Kinderfeestje à € 15,95 per kind

Het Obstacle Run kinderfeestje kost €15,95 per kind, inclusief btw, materialen en instructeurs. Reserveren kan via het boekingssysteem. Heb je vragen neem dan contact met ons op via info@bok-denhaag.nl of bel 070 - 392 79 45

Neem contact op

* verplicht