BOK Den Haag
Terug

Ninja kinderfeestje in Den Haag

Waarschijnlijk heb jij die mannen zien slingeren, klimmen, springen en evenwicht zien houden tijdens het TV programma Ninja Warrior. Wil jij tijdens je Ninja kinderfeetsje de basistechnieken leren van deze spectaculaire sport? Boek dan snel je feestje!

In zone 3 van het trainingscentrum BOK gaan jullie, onder begeleiding van een trainer, aan de slag. Je kinderfeestje begint met een goede warming up. Na de warming up wachten de volgende obstacles op jou en je vrienden: Diagonale balken trap/ladder, Horizontal Net, Vertical Net, Indianenbrug / Indian Bridge, Apenhang / commando rope / Catcrawl / Tyrolean, Wip/wap, Ninja steps. Om deze obstacles te leren kennen gaan we eerst aan de slag met de technieken. Tijdens jouw kinderfeestje gaan je vrienden een hoop leren. De trucs en technieken die je leert zijn technieken die terugkomen in verschillende obstacle runs. Hierbij moet je denken aan: hoe kan ik snel over het net heen, hoe kom ik onder een balk door zonder de grond te raken, hoe kom ik van de ene kant naar de andere kant zonder op de grond te komen en hoe gek kan ik doen met de Ninja Steps.

Wil jij met je vrienden tijdens jouw feestje deze uitdagingen aan gaan, dan zien we je snel bij BOK. Is niet iedereen even sportief? Dat is geen probleem want iedereen kan op zijn eigen niveau zijn grenzen verleggen. Bewegen, elkaar aanmoedigen en plezier maken zijn essentieel voor dit feestje.

Kinderfeestje speciaal voor jou

Het Ninja kinderfeestje wordt in Zone 3 georganiseerd. Deze Zone is volledig voor jou en je vrienden. Één uur lang staat de trainer voor jullie klaar om jullie te helpen.

Kledingadvies

Lange trainingsbroek of legging, lange sokken. Bovenlichaam kleding aanpassen aan de buitentemperatuur.

Ninja kinderfeestje à € 15,95 per kind

Het Ninja kinderfeestje kost €15,95 per kind, inclusief btw, materialen en instructeurs. Reserveren kan via het boekingssysteem. Heb je vragen neem dan contact met ons op via info@bok-denhaag.nl of bel 070 - 392 79 45

Neem contact op

* verplicht