BOK Den Haag
Terug

Bootcamp kinderfeestje in Den Haag

Een bootcamp kinderfeestje is bij BOK een uur lang actief bezig zijn. Zone 1 van BOK wordt het domein waar jouw kinderfeestje georganiseerd wordt met als thema “Bootcamp”.

De trainer staat klaar om jou en je vrienden een uur lang te trainen en de basisvaardigheden van de obstacle en survivalrun sport aan te leren.

Na een goede warming up gaan we aan de slag op de verschillende onderdelen. Heb jij al gehoord van de Ropes, Lianen / Rope Climb, Rings, Sticky Sticks, Staplussen zijwaarts, Grip Board, the Wall, Peg Board, Fat Rope en Ladder. Dit zijn de obstacles die jij met je vrienden tijdens je kinderfeestje leert te bedwingen met verschillende technieken.

Na het oefenen van de verschillende obstacleas en survivalrun technieken begint de eindopdracht. Tijdens de opdracht gaan we je technieken testen gecombineerd met je
conditie en je teamgevoel.

Na dit kinderfeestje ben je klaar om je eerste obstacle run te lopen. Hierbij kun je denken aan de verschillende runs zoals: MudMaster, StrongViking of de SpartanRun.

Let op: De kinderfeestjes bij BOK zijn sportieve kinderfeestjes. Maar wel voor iedereen die bewegen leuk vindt toegankelijk. We passen de oefeningen aan het niveau van jouw groep. Verder stimuleren we jou en je vrienden om elkaar te coachen en samen te werken.

Kinderfeestje speciaal voor jou

Het Bootcamp kinderfeestje wordt in Zone 1 georganiseerd. Deze Zone is volledig voor jou en je vrienden. Één uur lang staat te trainer voor jullie klaar om jullie te helpen.

Kledingadvies

Een lange trainingsbroek of legging, lange sokken. Bovenlichaam kleding aanpassen aan de buitentemperatuur.

Bootcamp kinderfeestje à € 15,95 per kind

Het Bootcamp kinderfeestje kost €15,95 per kind, inclusief btw, materialen en instructeurs. Reserveren kan via het boekingssysteem. Heb je vragen neem dan contact met ons op via info@bok-denhaag.nl of bel 070 - 392 79 45.

Neem contact op

* verplicht