BOK Den Haag
Terug

Mijn eerste Obstacle run deel 4

in deze blog zit het niet mee. Mijn voorbereidingen voor de obstacle run vallen in het water. Een geblesseerde schouder dwingt mij om mijn trainingen, bootcamp en obstacle run, te staken.

Mijn eerste Obstacle run deel 4

Soms is het schrijven van een Blog een blok aan je been. In deze blog moet ik mededelen dat ik mijn doestelling om op mijn 48ste  verjaardag, 11 mei, niet in staat ben om de Hill Edition van de Strong Viking te lopen.

In november ben ik tijdens een ijshockeywedstrijd op mijn schouder gevallen. Na een foto en een echo is er besloten te rusten en een injectie toe te dienen. Na 6 weken rust weer begonnen met trainen. Na 2 weken kon ik weer lekker knallen op de obstacles en verschillende Bootcamp oefeningen met bvb; Katlle bells, Battle ropes, Bulgarian baggs dit gecombineerd met cross fit variante. Nog een week later kon ik weer aan de slag met de Monkeybars, ringen touwklimmen. Ondertussen regelmatig 5 km hardgelopen.

Zo’n 8 weken geleden besloot ik om 10km te gaan hardlopen. Na 7 km schoot het weer in mijn schouder en sindsdien heb ik alleen maar pijn. Beperkte functionaliteit en steeds meer pijn heeft me er toe gedwongen om me weer te laten behandelen. De Osteopaat besloot na de 2de behandeling te stoppen omdat hij het niet vertrouwde.

Resultaat: maandag 8 april naar de specialist en een MRI laten maken.

Mind set: en hoe nu verder. Ik moet zeggen dat het moeilijk is om me mentaal te dwingen om mijn trainingen zo aan te passen zodat ik alsnog redelijk in conditie blijf. Geen obstacles run trainingen, beperkt aantal bootcamp oefeningen kan ik doen en de fitness in om daar benen, buik en beperkt rug te trainen. Hardlopen zit er ook niet in.

Soms moet je er maar het beste van maken. Het is balen maar het is niet anders. Ik haal nu een deel voldoening uit het feit dat ik mensen kan trainen en begeleiden om hun doelen te bereiken.

 

Outdoor training

Strong Viking Hill Edition /   Spartan Stadion Race training

Dinsdag 

19.30  / 20.30

Kijkduin (Haagsche Beek)