BOK Den Haag
Terug

Online coaching

Met online coaching kunnen wij jou volledig online begeleiden naar een gezonde leefstijl. Naast op maat gemaakte trainings en voedingsschema's worden de juiste kennis en vaardigheden aangeleerd om na het coachingstraject zelfsstandig verder te gaan!

Online coaching

Online coaching

De meeste kennen mij al, mijn naam is Robin Pot, 26 jaar en ik ben werkzaam bij BOK Den Haag. Ik verzorg normaal gesproken de bootcamps op dinsdag, woensdag en donderdag. Ik ben afgestuurd aan de opleiding sportkunde en ben daar opgeleid tot lifestyle coach. Daarnaast volg ik nu al een half jaar een extra studie naast mijn werk om mij hierin nog meer te verdiepen.

Behalve training geven heb ik tot dusver nog weinig met deze kennis gedaan in het werkveld en ik denk dat het nu een mooi moment is om met deze kennis andere mensen te helpen. Door het corona virus zijn wij als BOK Den Haag momenteel niet meer in staat om jullie van trainingen te voorzien dus proberen wij je nu op een andere manier te helpen. Online Coaching.

Wat kan je verwachten?

· Training: aan de hand van jouw voorkeuren (binnen/buiten, aantal keer per week etc, specifieke lichaamsdelen) en beschikbare materialen wordt er voor jouw een op maat gemaakt trainingsschema opgesteld. Hierbij kan ik ondersteunde video’s maken om te laten zien hoe je van veel meubels en attributen trainingsobjecten kan maken.

· Voeding: hierbij nemen we je huidige dieet/eetpatroon als startpunt en werken we stapsgewijs toe naar steeds gezondere voedingskeuzes en een optimaal voedingspatroon.  

· Lifestyle: Naast voeding en training speelt nog een hele belangrijk factor een rol bij gezondheid en dat is je leefstijl. Denk hierbij vooral aan stress en slaap. Deze hebben een enorme impact op je gemoedstoestand en je herstel en zijn daarom niet weg te denken uit een gezonde leefstijl. Vandaar dat deze factoren in het coaching traject worden meegenomen.

· Ontwikkeling: Het is belangrijk dat je leert waarom het belangrijk is dat we bepaalde training/voedingskeuzes maken, deze keuzes worden daarom dan ook altijd onderbouwd. We streven naar onafhankelijkheid. Ik leer je de nodige kennis en geef je de juiste tools en handvatten zodat je na het coachingstraject zelfstandig verder kan.

· 24/7 contact: via whatsapp kan je op elk moment van de dag vragen stellen en deze worden zo spoedig mogelijk beantwoord. Ik kan als jouw stok achter de deur fungeren om je in de komende tijd te helpen met het behalen van jouw doelen.
Daarnaast zal er 1x per week een contact moment plaats vinden via skype of de telefoon om voortgang te bespreken, te evalueren en eventueel de schema’s bij te stellen.

Wat zijn de kosten?

€80,- per maand, vanwege omstandigheden eerste maand €40,-!

✔ Uitgebreide intakeprocedure
✔ Continu bijgewerkt trainingsschema
✔ Intensieve voedingsbegeleiding
✔ Leefstijloptimalisatie
✔ 24/7 contact

Hoe kan ik starten?

Je kan een gratis intake aanvragen door te mailen naar coachrobinbok@gmail.com of een berichtje te sturen naar onze facebook of instagram. Op deze kanalen staan wij ook open voor alle andere vragen wat betreft online coaching en met betrekking tot BOK Den Haag.

Dus wil jij graag geholpen worden en/of wil jij de BOK graag helpen stuur dan een berichtje en samen slaan wij onze samen door deze tijd!