BOK Den Haag
Terug

Obstacle run diploma's jeugd

Momenteel zijn wij druk bezig met het vormgeven met de diploma’s die wij gaan ontwikkelen voor de jeugd. Deze diploma’s zijn geïnspireerd door de survivalbond met een vleugje BOK Den Haag.

Obstacle run diploma's jeugd

Niveau’s

Diploma’s van vier verschillende niveau’s: brons, zilver, goud en platinum. Aan de hand van de eisen van deze diploma’s kunnen wij onze trainingen goed structuren om naar deze doelstellingen te werken.

Brons is instapniveau waarbij alle kinderen die een tijdje bij ons trainen geen moeilijkheden zullen ervaren.

Vanaf zilver beginnen we al aardig op niveau te raken en worden de eisen met betrekking tot kracht en conditie al een stuk zwaarder.

De niveau’s goud en platinum zullen de eisen van niveau zilver nog verder opschroeven en zal je echt alleen halen door langdurig en hard te trainen!

Hieronder kan je een overzicht vinden van de eisen van de verschillende diploma’s, deze kunnen nog aangepast worden na verloop van tijd.

dipjeugd.jpg

 Diploma's voor volwassenen 

Afhankelijk van de animo’s willen wij ook iets dergelijks voor volwassenen ontwikkelen! Wij staan zeer open voor suggesties met betrekking tot de eisen en/of eventuele vormgeving van de diploma’s!