BOK Den Haag
Terug

Mijn trainingservaringen bij BOK Den Haag

in deze blog beschrijf ik mijn trainingservaring bij BOK Den Haag. Na mijn eerste obstacle race onvoorbereid te hebben gelopen ben ik kort daarna beginnen trainen bij BOK. Ik neem deel aan de Bootcamp en Obstacle trainingen. Zowel kracht als uithouding zijn verbeterd. Dankzij de obstacles bij BOK is mijn techniek enorm verbeterd.

Mijn trainingservaringen bij BOK Den Haag

Mijn allereerste Strong Viking Beast was de Brother Edition in Amsterdam. Na deze obstacle run is mijn nieuwe uitdaging om in 2019 alle Strong Vikings Beast in Nederland te gaan doen en alle obstacles te halen. Voor mijn eerste Strong Viking had ik mezelf qua training nauwelijks voorbereid en dat wilde ik in 2019 anders doen.

Ik ben gestart met trainen bij BOK Den Haag omdat ik daar op zowel obstacles als techniek, kracht en conditie kan trainen. Door de diversiteit aan trainingen is mijn conditie verbeterd en ben ik aanzienlijk sterker geworden.

Dit jaar was mijn eerste uitdaging de Strong Viking Mud Edition op 30 maart. Dankzij de trainingen bij BOK zijn de obstakels veel beter gegaan en heb ik alle oobstacles die ik eerst niet kon, gehaald! De oefeningen; Low Rig, Weaver en de Dragons Peg hebben uiteindelijk voor deze progressie gezorgd. Ook had ik meer kracht gedurende de hele run. De techniektrainingen hebben geholpen om de obstacles te overwinnen. Ik heb ervan genoten!

Op 11 mei komt de Hills Edition eraan. Daarvoor trainen we bij BOK nu in de duinen bij Kijkduin. Een mooie en nieuwe goede voorbereiding op de volgende editie van de Strong Viking!

 

Groet Wesley van Rijn