BOK Den Haag
Terug

Mijn eerste obstacle run deel 5:

Je kan voor jezelf een aantal doelen stellen, maar soms loopt het anders dan verwacht. Zo wil je, je goed voorbereiden voor je eerste obstacle run. Maar iets later ben je bezig met je revalidatietraject van 3 tot 6 maanden. Nu maar eerst revalideren en hopen dat de schade beperkt blijft.

Mijn eerste obstacle run deel 5:

Mijn eerste obstacle run deel 5

Mijn eerste obstacle run deel 5

Van de drup in de regen is de beste beschrijving van  mijn huidige situatie. Mijn doelstelling was om op 11 mei 2019 mijn eerste obstacle run te lopen, namelijk de Strong Viking Hill Edition. Deze doelstelling viel in het water omdat ik een schouderblessure heb opgelopen aan mijn rechter schouder. Na twee injecties en uiteindelijk een MRI bleek ik een pasta schouder te hebben. Dit is een scheurtje in de rotator cuff. Het herstel bestaat uit rust en langzaam de schouder weer belasten. Niet getreurd! Dan maar in september aan de bak.

3 juni ben ik gaan mountainbiken met mijn zoon,  Dit was voor mijn zoon zijn eerste mountenbike ervaring. Bij de eerste afdaling sloeg de twijfel toe, Voordat ik het besefte lag ik op de grond. Zoonlief 112 gebeld en niet veel later werd ik afgevoerd, Mijn schouder was uit de kom. Helaas niet aan de voorkant, maar aan de achterkant van de schouder. Hierdoor is de schade nog groter. De prognose is dat ik nu 3 tot 6 maanden moet revalideren. De huidige situatie is; dat ik mijn arm 10 cm kan opheffen, geen auto kan rijden en slapen is een ramp.

Dus alle obstacle run aspiraties kan ik opbergen en maar eest kijken hoe ver ik kom. Nu is de eerste doelstelling om zo snel mogelijk weer te gaan werken aan de conditie d.m.v. fietsen op een hometrainer en wandelen. Niet de meest uitdagende manieren van trainen.

Dus geen Spartan race, Mudmaster, Strong Viking of een survival run in 2019. In januari 2020 ga ik de balans opmaken en dan kijken wat een reële doelstelling is voor 2020.