BOK Den Haag
Terug

Ervaringen van Lucas in de BOK

Bootcamp! Zou dat iets voor mij zijn? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen op sportgebied en Corona zorgde ervoor dat niet alles meer mogelijk was en ik ging op zoek naar iets nieuws om mijn lichaam sterker te maken.

Ervaringen van Lucas in de BOK

Een sportschoolganger ben ik niet, persoonlijk ben ik erg van het buitensporten. Zo doe ik aan zwemmen, wielrennen, hardlopen en het liefst s ’weekends nog een potje voetbal. 

Maar toch miste ik nog iets

Zo begon ik op zolder, na een ritje Zwiften eens wat uit met gewichten en elastieken om mijn core stabiliteit wat te vergroten. Maar ik was snel afgeleid en deed de oefeningen onvolledig of stopte eerder. 
Daarnaast zat er weinig afwisseling in de oefeningen omdat ik hier niet echt mee bekend bent. Al met al, gedoemd te mislukken.

Bootcampen

Via de bedrijfsfitness van mijn werkgever kwam ik in contact met BOK Den Haag. Eerste indruk was zeer professioneel en het mooie was, dat ze ook nog eens open waren tijdens de lockdown. Mijn eerste les was al snel ingepland, ik kon direct flink aan de bak en na de eerste les was ik dan ook voldaan en enthousiast! 

IronMan

Wat mij het meest helpt is de persoonlijke begeleiding van Kristoff. De oefeningen zijn op maat en elke week weer anders en uitdagend. Hierdoor kan ik het maximale uit mijn training halen die uiteindelijk zal bijdragen aan het (hopelijk) voltooien van mijn IronMan die voor juni a.s. gepland staat.

Na ruim 3 maanden bezig te zijn heeft BOK mij positief verrast en kijk ik na elke training weer uit naar de volgende. Herken je jezelf hierin? Vraag een gratis proefles aan en wie weet tot ziens…