BOK Den Haag
Terug

Protocol bootcamp training COVID-19

In deze blog wordt duidelijk hoe we de komende tijd te werk gaan en hoe we er met zijn alle voor kunnen zorgen dat we corona-proof aan onze gezondheid kunnen werken.

Protocol bootcamp training COVID-19

Aanmelden

Vanwege de beperkte beschikbaarheid (Max. 10 deelnemers per training) wordt de aanmeldingsprocedure steeds 5 dagen van te voren geopend zodat iedereen een eerlijke kans heeft om deel te nemen. Extra belangrijk dat er op tijd afgemeld wordt als je niet kan zodat iemand anders zich alsnog aan kan melden.

Aanmelden is verplicht om deel te nemen aan de training, voorafgaand aan de training zal dit worden gecontroleerd.

Locatie

De bootcamps worden, totdat we groen licht krijgen om het park te openen, op de parkeerplaats voor de ingang van de evenementen ingang van de Uithof gegeven. Zodra ons park open gaat zal er een nieuw protocol geschreven worden.

Parkeren

Er is voldoende parkeerplek bij de Uithof, wij vragen je daarom om zoveel mogelijk te parkeren buiten het hek van de uithof zodat wij meer plek overhouden om te trainen. Dit alles wijst zich redelijk vanzelf bij aankomst.

Voorbereiding

Er is mogelijkheid om je handen te wassen op onze locatie, wij verzoeken je het ook alvast te doen voordat je de deur uit gaat om risico’s zoveel mogelijk te vermijden.

Probeer op tijd aanwezig te zijn zodat er genoeg tijd is om rustig je spullen neer te leggen, je handen te wassen en eventueel met de instructeur te bespreken over de verwachtingen die training.

Zorg voor een volle water/bidon en een handdoek, handschoenen en mondkapje is niet verplicht maar wil je daar graag gebruik van maken dan dien je die zelf mee te nemen.

Verder worden net zoals overal de richtlijnen van het RIVM gevolgd, bij enige vorm van klachten zoals verkoudheid en hoesten, blijf dan thuis.

WC mogen alleen gebruikt worden bij nood. De WC worden iedere dag schoongemaakt. Na het bezoek dient de deelnemer opnieuw zijn handen ontsmetten voordat hij weer deelneemt aan de training  

Trainingsrooster

Het voorlopige aangepaste trainingsrooster, vanaf maandag 11 mei kan je je aanmelden!

bootcampschema.jpg

Entree

De trainer zal aanwezig zijn op de trainingslocatie en je vertellen waar je je spullen kan leggen, hierbij wordt uiteraard de 1.5m regel in acht genomen. Gelieve op deze plek te wachten totdat de training begint, tenzij anders aangegeven.

WC mogen alleen gebruikt worden bij nood. De WC worden iedere dag schoongemaakt. Na het bezoek dient de deelnemer opnieuw zijn handen ontsmetten voordat hij weer deelneemt aan de training

EHBO  

Er is een EHBO kist en AED aanwezig op de locatie.

Communicatie

De instructeur bespreekt de aandachtspunten voor de aanvang van de training. Vragen en opmerkingen mogen voor en gedurende de hele training gesteld worden. Handigst is om de instructeur te roepen of hand op te steken.

Het is erg belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt tijdens het trainen, respecteer de wensen en regels van elkaar die van te voren zijn afgesproken. Mocht je je op enig moment toch zo voelen geef dit dan aan bij de instructeur zodat het opgelost kan worden.

Voor vragen en of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met één van de desbetreffende trainers:

Robin: 0610425839, robin@evorsa.nl

Tim: tim@l3d.nl

Kantoor: 070-392 79 45, info@bok-denhaag.nl

Alles op een rijtje

-        Handen wassen voor het trainen

-        1.5m ten allen tijden handhaven

-        Maximaal 10 deelnemers per training en verplicht aanmelden

-        Na het niezen/hoesten in handen of na het toiletteren opnieuw handen wassen

-        Hou rekening met anderen en blijf thuis bij eventuele klachten

-        Voor opmerkingen en vragen staan de instructeurs voor je klaar!