BOK Den Haag
Terug

Bedrijfsfitness

Bok Den Haag helpt u als werkgever graag om een gezond werkklimaat te creƫren voor uw werknemers. Bedrijfsfitness kan hierin een belangrijke rol spelen.

Bedrijfsfitness

Bewegen

Door te bewegen voelen medewerkers zich fitter, herstellen ze eerder van kwaaltjes en kunnen ze het werk fysiek en mentaal beter aan, met minder uitval tot gevolg. Bewegen draagt dus bij aan vitale werknemers en daarmee aan een vitaal bedrijf. Het is bewezen dat het wegnemen van de financiële drempel er voor zorgt dat meer mensen gaan sporten. 

Belang

Het verband tussen bewegen en vitaliteit is sterk. Na roken is te weinig bewegen de grootste risicofactor voor het ontstaan van hart- en vaatziekten. Daarnaast zorgt beweging tot een vermindering van klachten aan het lichaam en verminderd het de kans op overgewicht.

Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom bedrijfsfitness kan bijdragen aan een verbeterde werkomgeving in uw bedrijf. Samen bewegen kan zorgen voor een verbetering in de communicatie en samenwerking in uw bedrijf, werknemers leren elkaar op een andere manier kennen. Als directie of manager meedoen aan bedrijfsfitness kan de aandacht vergroten, het goede voorbeeld geven is erg belangrijk.

Bedrijf

Geïnteresseerd om als bedrijf samen te werken met de BOK, wij ontwikkelen een op maat gemaakte trainingen aan uw werknemers om hun gezondheid, zelfvertrouwen en samenwerking een boost te geven!

Je kunt ons contacteren via info@bok-denhaag.nl of telefonisch bereiken op 070-3927945.