BOK Den Haag
Terug

3 x GRATIS trainen

gevarieerde bootcamp training tijdens de wintermaanden

3 x GRATIS trainen

3 x GRATIS trainen

Binnen een outdoor bootcamp training volgen? Ja het kan bij BOK Den Haag, want de BOK Bootcamp trainingen vinden plaats in het semi-overdekte en goed verlichte sportcentrum De Uithof. Wel zo lekker als je na een dag werken in de avond wil gaan sporten, maar niet van trainen in het donker en regenachtig weer houdt. Ben je een vroege vogel? Geen probleem. Bij BOK Den Haag kun je ook in de ochtenden een bootcamp training volgen.

Uitdagend en gevarieerd

De BOK Bootcamp training is extra uitdagend en gevarieerd, omdat je naast het trainen met een uitgebreid aanbod aan materialen, ook gebruik maakt van de obstacle run [https://www.bok-denhaag.nl/trainingen/obstacle-surival-run] hindernissen.

Individuele aandacht

Doordat er in kleine groepen getraind wordt is de bootcamp training toegankelijk voor beginners en uitdagend genoeg voor doorgewinterde sporters. Je bent door de groepsgrootte verzekerd van individuele aandacht, zodat je je trainingsdoelen zal bereiken ongeacht je trainingsniveau. Dus wacht niet langer en meld je aan voor de bootcamp training van BOK Den Haag.

3 x GRATIS een bootcamp training ervaren! Stuur en mail naar info@bok-denhaag.nl met de volgende informatie:

Naam en familienaam:

adres:

postcode en plaats:

e-mail adres:

Tot snel

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 070 - 392 79 45 of per mail via info@bok-denhaag.nl